Rodi

Cadeautje voor TAS Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD - Dijmphna de Boer heeft namens TAS Heerhugowaard een cheque ter waarde van 1.000 euro in ontvangst mogen nemen, bestemd voor het organiseren van groots spektakel. Dit mooie bedrag is afkomstig van supermarkt Lidl, die met alle 412 winkels in het land lokale initiatieven steunt.
TAS is een vrijwilligersgroep die allerlei activiteiten organiseert voor kinderen van vier tot en met veertien jaar in Heerhugowaard zoals de huttenbouw en allerlei vakantieactiviteiten. De vrijwilligers zijn in de leeftijd van vijftien tot en met tachtig jaar. Karin Bouwman: ,,In de herfstvakantie willen we heel graag een groot sport- en spelspektakel organiseren in een sporthal. Hiervoor zijn we op zoek naar geld, zodat alle kinderen een gratis leuke dag hebben waar ze nog weken over zullen napraten."
Supermarktmanager Chrystal deelde de cheque met een glimlach uit. ,,We hebben vele aanmeldingen ontvangen vanuit Heerhugowaard, vanwege onze 'Lidl helpt lokaal'-actie. Goed dat Lidl zich inzet voor lokale buurt initiatieven en projecten. We wensen de vrijwilligersgroep veel succes met het organiseren van de sport- en spelspektakel tijdens de herfstvakantie!"

Artikel geplaatst op dinsdag 26 september 2017 - 11:20Reacties (1)


LANLAZAR MARCUS 4 dagen geleden

BETROUWBARE LENING AANBOD ZONDER STRESS GEGARANDEERD

Heeft u een dringende lening nodig voor zakelijke doeleinden of om rekeningen te betalen tegen een rentepercentage van 3%? Wij bieden persoonlijke leningen, bedrijfsleningen en andere aan potentiƫle individuen, bedrijven, samenwerkingsorganen en organisaties. Ongeacht uw creditscore variƫrend van 1000 Euro tot 200.000.000,00 Euro, op moet contact met ons opnemen met de onderstaande informatie. E-mail ons: zekoceanfinance@gmail.com

Voornaam:__________
Achternaam:_________
Leeftijd:__________
Geslacht:__________
Adres:____________
Land: _________
BURGERLIJKE STAAT:__________
BEZETTING:__________
MAANDINKOMEN:__________
Mobiel nummer:__________
LENING NEGENOEMD: __________
Leningbedrag vereist: __________
Leentijd: __________
Doel van de lening:__________

E-mail ons: zekoceanfinance@gmail.com

Reageer