Rodi

Vaneman-monteurs in de race voor Top Technician 2017
Autobedrijf scoort met winteracties, online Dealer Awards, nieuwe Fiat en Kia Stinger

Fiat 500 Anniversario. (foto aangeleverd)

HOOFDDORP - Een groot compliment voor twee monteurs van Automobielbedrijf Frank Vaneman in Hoofddorp, te weten Jan Tersteeg en Jan Aartman. Zij zijn genomineerd voor de Top Technician 2017. En daar zijn ze bij het bekende autobedrijf natuurlijk bijzonder trots op.


De Top Technician 2017 is een jaarlijkse wedstrijd voor de allerbeste monteurs. Jan Aartman is genomineerd voor Alfa Romeo en Jan Tersteeg voor Fiat. Op 8 december worden de winnaars bekendgemaakt. Er moet worden gestemd. Het zou mooi zijn als men massaal op deze twee kanjers gaat stemmen.
Eén van de zekerheden waar men bij FrankVanemanAutomotive op kan rekenen is dat alleen de beste monteurs aan de auto werken. De monteurs worden speciaal door de merken waar ze aan werken geschoold en volgen regelmatig trainingen zodat hun kennis altijd up to date is. Naast de beste monteurs worden er alleen onderdelen gebruikt voor de auto die speciaal door en voor uw merk en model ontwikkeld zijn. Alles is op kwaliteit getest, zodat men kan rekenen op optimale veiligheid, prestaties en brandstofverbruik.

Winteracties


Tot en met 31 december profiteert men bij FrankVanemanAutomotive van de volgende acties: men is welkom voor een gratis remcheck. En is de auto toe aan nieuwe remmen? Dan krijgt men 20% korting; voor het bijvullen van de airco (excl. Koudemiddel) betaalt men tijdelijk geen € 99,- maar € 50; bij aanschaf van nieuwe ruitenwissers ontvangt men 25% korting; ook op een nieuwe accu profiteert men van 25% korting.
Voor meer informatie over deze acties of voor het maken van een afspraak bel: 023-2059300 of bezoek de vestiging aan Robijnlaan 2B in Hoofddorp.

Online Dealer Awards


FrankVanemanAutomotive is genomineerd als kandidaat voor ‘Online Dealer van het jaar’ in de categorie ‘Beste Dealer op Social Media’. Via de Facebookpagina van FrankVanemanAutomotive maak je écht kennis met alle medewerkers, van poetser, telefoniste, verkoper tot directie. Er wordt ingespeeld op de tijd van het jaar, waarbij alle medewerkers betrokken worden. Op deze Facebookpagina blijft men niet alleen op de hoogte van de merken Fiat, Kia, Alfa Romeo en Abarth, maar ook over het leven in en om de showroom.
Neem vooral een kijkje op deze Facebookpagina en vergeet niet om te stemmen op www.onlinedealerawards.nl.

Nieuwe Fiat


Een nieuwe Fiat rijden met BTW-vrij. Wegens succes is deze actie verlengd. Tot en met eind 2017 ontvangt men op een nieuwe Fiat 21% BTW-voordeel. Fiat heeft namelijk iets te vieren: de 60e verjaardag van de Fiat 500. Toen de Fiat 500 in 1957 werd geïntroduceerd, betaalde je namelijk geen BTW. Zodoende rij je voor iets meer dan € 12.000,- al in een nieuwe Fiat en kan uw voordeel tot € 5.250,- oplopen! In de vestiging van FrankVanemanAutomotive aan Robijnlaan 2B in Hoofddorp bent u van harte welkom om alle Fiat modellen te bekijken en de verkoopadviseurs vertellen graag meer over deze BTW-actie.
In de showroom staat ook de Fiat 500 Anniversario. Ter ere van de 60e verjaardag van de Fiat 500 is er een speciale retro versie van deze auto ontwikkeld. De klassieke exterieurkleuren, Sicilia Orange en Riviera Green, waarin de Fiat 500 60 jaar geleden verscheen zijn terug.
Andere retro elementen op de Anniversario zijn: chromen accenten op de motorkap; chromen accenten op de spiegelkappen; de historische Fiat-logo’s; 16'' lichtmetalen velgen in de vintage stijl; op de achterzijde staat in cursief ‘Anniversario’.
Ook het interieur heeft de stijl van de jaren '60 en 'Dolce Vita' gekregen. De stoelen zijn voorzien van stoffen bekleding met horizontaal streepjesmotief. Het dashboard, biesjes en de gestikte logo's op de stoelen komen overeen met de gekozen exterieurkleur. Dat historie en moderne techniek prima samen kunnen bewijst deze Fiat. Naast de verwijzingen naar de klassieke 500 zit er bijvoorbeeld het moderne 7" Uconnect-infotainmentsysteem in. De TwinAir Turbo-tweecilinder met 80 pk kan zowel als handbak of Dualogic gerobotiseerde automaat worden besteld.
Genoeg reden om een bezoekje te brengen aan FrankVanemanAutomotive aan Robijnlaan 2B.

Kia Stinger update


Vorige maand werd al geschreven over Kia’s nieuwste paradepaard. De introductie komt steeds dichterbij. Vanaf vrijdag 1 december is men van harte welkom in de vestiging van FrankVanemanAutomotive aan Klokkenbergweg 15 in Amsterdam voor een eerste kennismaking met de snelste Kia ooit, de Stinger. De Kia Stinger heeft een krachtige en stijlvolle look en is goed voor 370pk. Een aanwinst in de Kia range en absoluut het bekijken waard!

Artikel geplaatst op maandag 13 november 2017 - 14:40

Foto's