Rodi

December-Sale met ongekend voordeel

Veel sale bij Ardea Auto zoals bij de Ford Fiesta. (foto aangeleverd)

HAARLEMMERMEER - Official Ford-dealer Ardea Auto toont tijdens de December-Sale wederom dat de prijsstelling bij de grootste Ford-dealer van Nederland superscherp is. De spectaculaire eindejaarssale, die tot zaterdag 30 december 17.00 uur duurt, is hét moment om tegen super-aantrekkelijke condities een nieuwe Ford uit de Ardea-voorraad aan te schaffen.


Volgens directeur John van Haaster is het nu de juiste tijd om een goede deal te sluiten. “Het voordeel kan bij de sportieve EcoSport, met zijn prettige hoge zit, zelfs oplopen tot 5.740,-. We bieden deze nu geheel rijklaar aan voor slechts 19.995,- en voor dat bedrag is de auto zeer rijk uitgerust, met onder meer Navigation Pack, Winter Pack, lichtmetalen velgen en automatische airco. Wie iets groters zoekt, raden we de C-Max aan. In de luxueuze en complete Titanium-uitvoering kost deze slechts 25.995,-. Ook de C-Max is voorzien van Navigation Pack en vele extra’s. De handige B-Max, met zijn markante schuifdeur en zee van ruimte kent ook een iets hogere zit en bieden we in de Titanium-uitvoering aan voor 19.995,-. Dat betekent een voordeel van 5.190,- op een zeer compleet model.”
Als het over het 2018-model van de Ford Fiesta gaat wordt John van Haaster nog enthousiaster: “Als klap op de vuurpijl leveren wij de splinternieuwe Fiesta 2018-Trend uitvoering, rijk uitgerust met vele extra’s, zoals een Navigation Pack, nu geheel rijklaar voor slechts 15.995-! Als private lease aanbieding rijdt men deze al vanaf 239,- per maand, all inclusive.”
De verkoopdirecteur sluit gloedvol af: “Wie nu direct uit onze voorraad zo’n compacte SUV of MPV aanschaft, is absoluut verzekerd van een unieke scherpe prijs. En dat geldt ook voor onze Fiesta-aanbieding. Bovendien bieden we veel geld voor de inruil, dus ook dat is aantrekkelijk. Wie nu zaken doet bij Ardea Auto sluit de deal van het jaar.”
Het complete aanbod, de vijftien vestigingslocaties en openingstijden vindt u op www.ardeaauto.nl. De December-Sale duurt tot en met zaterdag 30 december 17.00 uur.

Artikel geplaatst op dinsdag 19 december 2017 - 13:06